GOKKAST BEACH VAN NETENT

NetEntertainment heeft met de videoslot Beach een zeer leuke en vrolijke gokkast op de markt gezet. Beach heeft een heel vrolijk thema en is zeer gebruiksvriendelijk. Aangezien we in Nederland niet vaak gebruik kunnen maken van het echte strand kan je bij deze gokkast je lol op. In deze gokkasten kom je ook speciale symbolen tegen die je nog niet vaak eerder hebt gezien. Zeer uitdagend dus!

Speluitleg videoslot Beach

Beach is een gokkast met 3 rijen en 5 rollen, zoals bijna elke gokkast van NetEnt. Je zet automatisch in op de 20 vaste wedlijnen van deze gokkast. De minimuminzet per draai bedraagt 20 eurocent en je mag maximaal 200 euro inzetten per draai. Een winnende combinatie bij deze gokkast wordt gemaakt door minimaal drie dezelfde symbolen op een rij te hebben, van links naar rechts.

Speciale symbolen gokkast Beach

Bij de videoslot Beach heb je een speciale Wild, deze Wild ziet eruit als een octopus en wordt dan ook wel de Octopus Wild genoemd. Deze Wild komt alleen voor op de rol 3 en kan twee naast elkaar gelegen symbolen van plek wisselen om zo een winnende combinatie te maken. Mocht het verwisselen van de symbolen geen winnende combinatie opleveren dan krijg je re-spins totdat er een winnende combinatie is gemaakt. Uiteraard zijn er ook de normale Wilds die andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te maken. Als laatste zijn er ook nog de scatter-symbolen bij minimaal 3 scatter-symbolen kom je in de free wave modus. In deze modus krijg je freespins. Bij 3 scatter-symbolen krijg je 8 free waves, bij 4 scatter-symbolen 16 en bij 5 scatter-symbolen krijg je maar liefst 24 free waves. Zeker de moeite waard dus. In de free wave modus is de Octopus Wild ook actief en zijn er nog steeds free waves te verdienen.

Circus.nl
Circus.nl
€250 + 100 Spins
Jacks.nl
Jacks.nl
€100 + 0 Spins